Kymen Tilikeskus Oy

Tietoa meistä

Olemme Kouvolassa toimiva osaava tilitoimisto, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1984, jolloin perustettiin Kymen Tilikeskus Oy (sittemmin REIM Kymi Oy).

Tällä hetkellä toimistossamme työskentelee viisi osaavaa ammattilaista, joiden ammatillista kokemusta täydennetään jatkuvasti moninaisin koulutuksin -ajat muuttuvat ja me sen mukana.

Meiltä saatte kaikki taloushallinnon palvelut joko sähköisinä tai perinteisin menetelmin toteutettuina.

Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, mikä takaa asiakkaille, että olemme luotettava yhteistyökumppani. Taloushallintoliitto valvoo ja tarkistaa auktorisoidun tilitoimiston toimintaa. Tämä takaa, että osaaminen, järjestelmät ja toimintamallit ovat vaatimusten mukaisella tasolla. Auktorisointi edellyttää, että toiminta on lain mukaista ja että uudet säännökset huomioidaan toiminnassa. Edellytyksenä auktorisoinnille on myös se, että tilitoimistolla on vastuuvakuutukset kunnossa sekä vähintään yksi KLT tutkinnon suorittanut kirjanpitäjä. Voit lukea lisää tilitoimiston auktorisoinnista ja sen tuomista eduista Taloushallintoliiton sivuilta

Kuulumme valtakunnalliseen REIM Group konserniin. REIM Group on yksityisesti omistettu isännöinti-, tilitoimisto- ja kiinteistönvälitysyritys. Koko konsernin palveluksessa on noin 190 työntekijää 13 eri paikkakunnalla. REIM TALOUS nimikkeen alla toimii kaksi tilitoimistoa; Kymen Tilikeskus (REIM Kymi Oy) Kuusankoskella sekä Lappeenrantalainen Tilikarelia Oy.

 

Kymen Tilikeskus
Keskusaukio 1
45700 Kuusankoski
+358 (0)20 743 8500
asiakaspalvelu.kuusankoski(at)reim.fi

Avoinna arkisin klo 8 – 16, pe 8 – 14

Y-tunnus 0591003-8

auktorisoitu avainlipun haltija

Kaakon Nettipalvelu Oy