Kymen Tilikeskus Oy

Referenssit

”Asiakkuutemme silloisen Kymen Tilikeskuksen kanssa alkoi heti yrityksemme perustamisesta vuonna 1994. Toimintamme laajentumisen myötä olemme myös kehittäneet taloushallintoa yhdessä osaavan tilitoimiston kanssa ja hyödynnämmekin nyt monipuolisesti sähköisiä järjestelmiä. Käytössämme on nykyaikaiset ohjelmistot ja voimme itse keskittyä liiketoimintaamme, talojen lämmöneristämiseen.”

Toni Salstola, toimitusjohtaja
Ekoeriste Oy


”Olemme pitkän linjan teuraseläinkuljetuksiin keskittyvä perheyritys, jonka toiminta on alkanut jo 70-luvulla ja nykyinen osakeyhtiö perustettiin vuonna 2001. Yhteistyömme alkoi 2015 kun siirryimme liiketoimintakaupan myötä nykyisen tilitoimistomme asiakkaaksi. Arvostamme hyvää ja asiantuntevaa palvelua kaikilla taloushallinnon osa-alueilla.”

Heikki Sirén, hallituksen puheenjohtaja
Nappa-Trans Oy

”Yrittäjälle on ensiarvoisen tärkeää, että tilitoimisto on luotettava kumppani, joka hoitaa asiat ajallaan ja oikein sekä neuvoo moninaisissa eteen tulevissa kysymyksissä. Yhteydenpito tapahtuu usein sähköisesti, mutta tarvittaessa voin myös pistäytyä toimistolle, jossa asiantunteva henkilökunta palvelee minua henkilökohtaisesti ja parkkitilaa löytyy aivan toimiston edestä.”

Jukka Niilola, yrittäjä
Rakennuspinnoitus Jukka Niilola”Arvostan yksin yrittäjänä toimiessani luotettavaa ja kokonaisvaltaista palvelua sekä tiedottamista esim. verotukseeni vaikuttavista muutoksista. Yhteistyö tilitoimiston kanssa on mutkatonta ja saan aina vastaukset kysymyksiini nopeasti ja varmasti. Voin suositella.”

Päivi Pouhakka, kampaamoyrittäjä
T:mi Päivi Pouhakka

Kymen Tilikeskus
Keskusaukio 1
45700 Kuusankoski
+358 (0)20 743 8500
asiakaspalvelu.kuusankoski(at)reim.fi

Avoinna arkisin klo 8 – 16, pe 8 – 14

Y-tunnus 0591003-8

auktorisoitu avainlipun haltija

Kaakon Nettipalvelu Oy